De Moyer boekt 8ste seizoenszege in Loenhout

Juniorenmnanne
Junior Kenay De Moyer heeft de X²O Badkamers Trofee in Loenhout aan zijn palmares toegevoegd. De Moyer koos het hazenpad in de openingsronde en zou het uitzingen tot aan de finish. Onze landgenoot boekte zo al zijn achtste zege van het seizoen.

Kenay De Moyer heeft uitgepakt tijdens de X²O Badkamers Trofee bij de junioren in Loenhout. De Moyer voerde al vroeg in de wedstrijd de forcing. De jonge Belg sloeg een kloofje op zijn naaste belagers en zou die voorsprong vasthouden tot aan de meet.

De Amerikaan Jack Spranger en Kay De Bruyckere finishten als de nummers twee en drie op respectievelijk vijf en acht seconden van De Moyer, die al voor de achtste keer dit seizoen het zegegebaar mocht maken.

‘Het was lastig om alleen te zitten door het lange stuk tegenwind op de weg. Gelukkig kon ik volhouden en dat geeft toch vertrouwen. Acht overwinningen is al een heel mooi cijfer. Ik kijk alvast uit naar de volgende wedstrijden, want ik voel dat ik klaar ben om dat cijfer nog aan te dikken’, vertelde de winnaar na afloop van de juniorenrace.

Deel dit bericht