Sponsors maken volwaardig prijzengeld mogelijk

sponsors
De X²O Badkamers Trofee kan vanaf dit seizoen rekenen op een nieuwe naamsponsor: X²O Badkamers. Ondanks de moeilijke coronatijden kan het prijzengeld van vorig seizoen aangehouden blijven.

Anja Vandendriessche, Marketing Director bij X²O Badkamers over de keuze voor het veldrijden: “Net op dit vreemde en moeilijke moment willen wij ons als financieel gezond bedrijf mee inzetten om de sporthonger te helpen stillen. De spanning en ontlading bij sport werkt altijd verbindend, ook al zitten we thuis voor de buis. Net zoals we onze klanten méér badkamer willen geven, willen we de fans nu ook méér beleving en warmte geven. De link tussen cross, vuil worden en een goeie douche of een warm bad, maakt deze samenwerking nog kleurrijker.”

Peter Demets, CEO X²O Badkamers: “Als dynamisch groeibedrijf zijn we laaiend enthousiast over de sponsoring van de X²O Badkamers Trofee. Veldrijden is een sport die een breed publiek samenbrengt. Ook bij X²O Badkamers richten we ons tot iedereen met als missie ‘meer badkamer’ voor elk budget. En voeg daarbij de waarden van Golazo en er was meteen een match. Ook het totaalplaatje klopt. Want, wat doe je na een stevige rit door een modderig Vlaams veld? Juist, je springt onder de douche of in bad. Tenslotte geeft het een stevig signaal naar onze medewerkers dat we blijven bouwen aan een gezond, fris en fit bedrijf.”

“We zijn X²O Badkamers bijzonder dankbaar voor de inspanningen die ze leveren en de hele fijne manier van samenwerken”, pikt Christophe Impens van organisator Golazo sports in. “Ook onze andere partners wil ik toch graag even bedanken. Sommigen van hen gaan al lang mee en blijven ons ook trouw in deze moeilijke periode. We zijn blij om ook een aantal nieuwe partners te mogen verwelkomen. We betrekken onze partners ook zo goed mogelijk bij het sportieve. Soudal zet maximaal in op de vrouwen, die zullen strijden om de Soudal Ladies Trophy. Trimetal richt zich op de jeugd en we doopten het beloftenklassement om in de Trimetal Rookies Trophy.”

“We beseffen dat zeker ook van de renners dit jaar extra inspanningen worden gevraagd. We zijn dan ook echt fier te mogen zeggen dat we dankzij onze sponsors erin geslaagd zijn om als enige klassement het prijzengeld van vorig jaar aan te houden! De eindwinnaars bij de mannen en de vrouwen krijgen zelfs nog wat meer: hen wacht 30.000 euro op Valentijnsdag, wanneer de X²O Badkamers Trofee eindigt met de Brussels Universities Cross. In totaal bedraagt de prijzenpot van het eindklassement 145.600 euro”, aldus Impens.

Deel dit bericht