Spannende ontknoping in Toyo Tires Quick Start klassement en DVV Team Trofee

CYCLOCROSS DVV TROFEE BRUSSELS UNIVERSITIES WOMEN ELITE
In het algemene klassement is Eli Iserbyt al zeker van de eindzege en ook voor Ceylin del Carmen Alvarado ziet het er goed uit, toch staat er nog heel wat op het spel in de laatste manche van de DVV Verzekeringen Trofee. Zo zijn de klassementen in de Toyo Tires Quick Start bij de vrouwen en de DVV Team Trofee helemaal nog niet beslist. Spanning troef dus in Lille!

Zowel Annemarie Worst als Ceylin del Carmen Alvarado scoren voorlopig 15 punten in de Toyo Tires Quick Start. Zo wordt de eerste ronde in Lille dus plots héél belangrijk. De winnares in dit klassement krijgt namelijk een cheque van maar liefst 2500 euro! Bij de mannen heeft Eli Iserbyt een voorgift van 7 punten op Mathieu van der Poel.

En aangezien Mathieu van der Poel niet aan de start komt in de Krawatencross wordt ook de DVV Team Trofee plots weer spannend. Alpecin Fenix leek lange tijd gewonnen spel te hebben, maar door de afwezigheid van Van der Poel is er plots toch weer wat mogelijk. De voorgift van 10:28 op Pauwels Sauzen – Bingoal kan wel eens snel verdwijnen aangezien de tijden tellen van de beste 2 mannen elites en de beste vrouw bij de elite.

Deel dit bericht