Van Empel: “Driemaal is scheepsrecht”

Fem van Empel soleerde naar de overwinning op de Koppenberg en was zeer tevreden met de kassei. 

“Ik kom hier voor de derde keer en driemaal is scheepsrecht. Ik moet nog even nadenken waar ik de kassei ga zetten, maar het zal sowieso een bijzondere plek worden. Het was eigenlijk niet de bedoeling om ze snel alleen op kop te komen, want het is hier een zeer lastige wedstrijd. Ik merkte al vrij snel dat mijn benen wel goed waren maar dan moet je het alsnog volhouden tot het einde. Ik dacht ik doe een poging en het lukte. Met het klassement op basis van seconden was ik niet echt bezig, maar dit was wel een mooie generale repetitie voor het Europese kampioenschap volgende week. Het is spijtig dat ik op deze jonge leeftijd al heel wat druk krijg door de vorige overwinningen, maar ik probeer mezelf te blijven,” aldus de Nederlandse winnares van de Soudal Ladies Trophy.

 

 

Deel dit bericht