Vandenberghe wint voor ploeggenoot Nuyens Herentals Crosst junioren mannen

Golazo
Golazo

Viktor Vandenberghe is de winnaar van Herentals Crosst voor junioren mannen. De 17-jarige coureur won de manche van de X²O Badkamers Trofee voor zijn ploeggenoot Wies Nuyens. De derde plaats ging naar de Nederlander Mika Vijfvinkel.

Viktor Vandenberghe dicteerde de wedstrijd van het begin tot de finish. “Het ging erg goed”, zei de winnaar na afloop. “Ploeggenoot Wies pakte de kopstart, maar ik had wat moeite met de eerste passage. Tegen de materiaalzone zat ik echter ook vooraan, waarna ik de koppositie heb overgenomen. Op een gegeven moment had ik een voorsprong en die kon ik behouden tot de finish. Het is fijn om opnieuw een wedstrijd van de X²O Badkamers Trofee te kunnen winnen.”

Wies Nuyens was eveneens tevreden over zijn wedstrijd. “Ik kom uit een drukke trainingsperiode, dus het was na de start wat aftasten. Het ging echter beter dan verwacht. Viktor was vandaag niet te kloppen, maar dat ik achter hem naar een tweede plaats kan rijden, is een teken dat de vorm in orde is. Dat belooft voor de komende wedstrijden”, besluit Nuyens.

Deel dit bericht