Soudal Jaarmarktcross Niel maakt herintrede in DVV Verzekeringen Trofee

niel2018
De Soudal Jaarmarktcross van Niel maakt zijn grote comeback in de DVV Verzekeringen Trofee. De klassieker uit Niel wordt op 10 november de tweede cross op de kalender van het regelmatigheidscriterium.

De Koppenbergcross (1/11) in Oudenaarde wordt de eerste afspraak van de DVV Verzekeringen Trofee. De organisatie grijpt zo terug naar een oude succesformule. De volledige kalender van de DVV Verzekeringen Trofee wordt later bekendgemaakt.

Tom De Vries, burgemeester van Niel, is alvast in de wolken met de terugkeer van de Jaarmarktcross in de DVV Verzekeringen Trofee. “Dit is heel goed nieuws voor ons. We zijn 1 van de oudste crossen van België. We voelden ons bijzonder goed onder de vleugels van de Soudal Classics, maar het doet goed om terug in een klassement opgenomen te worden en tussen de andere grote crossen te staan. De Jaarmarkcross zal zeker niet uit de toon vallen. Ik wil organisator Golazo dan ook bedanken voor deze kans. Dit is het resultaat van een uitstekende én vruchtbare samenwerking”, aldus De Vries.

Alle wedstrijden van de mannen én vrouwen worden live uitgezonden door Sporza.

Deel dit bericht